Pâine Rapidă Cu Merișor-Porumb

Pâine Rapidă Cu Merișor-Porumb
Pâinea rapidă de merișor-porumb este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, zară, făină nealbită pentru toate scopurile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Rapidă Din Făină De Porumb Cu Miere De Afine, Pâine Rapidă Din Făină De Porumb Cu Lămâie-Cimbru, și Pâine Rapidă Cu Nuci De Afine.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Pulverizați tigaia metalică de 9x5x3 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți ambele făină, făină de porumb, zahăr, sare și praf de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți zeama, untul topit, siropul de arțar, ouăle și extrageți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Lapte BătutLapte Bătut
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă 3/4 cană de nuci pecan și afine tocate. Puneți aluatul în tigaie. Aranjați jumătățile de pecan în rândul din centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți pâinea până când partea superioară este maro aurie și cuțitul de tăiere introdus în centrul pâinii iese curat, tăind pâinea lejer cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește în tigaie pe raft 20 de minute. Întoarceți-vă pe raft; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Un pic înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați pâinea în folie și păstrați-o la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Mai departe: poate fi făcut și apoi înghețat cu până la 2 săptămâni înainte. Înfășurați în folie, apoi puneți-o într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
* Făina albă de grâu integral este măcinată din grâu alb 100% dur. Conține toți germenii și tărâțele (și valoarea nutritivă) a grâului integral obișnuit, dar are o culoare mai deschisă în mod natural și o aromă mai blândă. Este disponibil la unele supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și de la kingarthurflour.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Albă De Grâu IntegralFăină Albă De Grâu Integral
GrâuGrâu
BranBran
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista