Pâine Păianjen
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 311 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Halloween. Un amestec de făină de pâine, sare, drojdie instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Prajiturele Cu Paianjen, Prajiturele Cu Paianjen, și Prajiturele Cu Paianjen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa, drojdia, mierea și iaurtul în vasul mixerului standului.
Bateți până când mierea s-a dizolvat.
Adăugați cele 3 căni de făină și sare. Frământați cu cârligul de aluat până când amestecul este neted și elastic.Aluatul trebuie să se adune complet în jurul cârligului, iar vasul trebuie să fie curat. Dacă există un pic de" picior " de aluat care se agață de fundul vasului, adăugați mai multă făină, câte puțin, până când aluatul adună acel picior în aluat.
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este complet încorporat în aluat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră. Între timp, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și presărați făină de porumb pe foaie.
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați-l scurt.
Tăiați o bucată de aluat care are aproximativ 1/4 din aluat, formați-o într-un dreptunghi și rotiți-o la aproximativ 3 inci lățime pe 12 inci lungime. Folosind un tăietor de patiserie, un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați marginile, apoi tăiați - l în 4 benzi-aceasta va forma cele 8 picioare.
Așezați benzile pe foaia de copt pentru a forma picioarele păianjenului. Întindeți - le mai mult, dacă vă place sau tăiați-le astfel încât să fie mai scurte-este păianjenul dvs., așa că faceți-l să arate oricum doriți. Luați bucățile tăiate și adăugați-le la bucata de aluat neutilizată. Împărțiți acea bucată în două, cu o singură bucată aproximativ 1/3 din aluat și cealaltă bucată 2/3 din aluat. Formați acele bucăți în runde și aranjați-le deasupra picioarelor pe care le-ați format pentru a face capul și corpul păianjenului. Asigurați-vă că cele două piese se ating. Reglați picioarele astfel încât să arate așa cum doriți. Acoperiți păianjenul completat cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f cu suportul în centrul cuptorului.
Descoperă păianjenul. Dacă utilizați mai multe tipuri de semințe, cel mai bine este să spălați ouă o parte a păianjenului odată. Am spălat mai întâi picioarele și le-am presărat cu semințe de mac, apoi am spălat corpul și l-am presărat cu semințe de susan maro. Înainte de a stropi secțiunea capului, tăiați fructele uscate (dacă este necesar) la forma dorită și aplicați-le pe secțiunea capului spălat cu ouă. Apoi presărați capul cu semințele pe care le alegeți. Am folosit o combinație de semințe de susan prăjite și semințe de mac pentru cap. Faceți o tăietură verticală pentru a crea gura și, dacă doriți, faceți tăieturi mici la capetele picioarelor din față pentru un pic de caracter suplimentar.
Se coace la 350 de grade F până când pâinea se rumeneste frumos, aproximativ 30 de minute. Rotiți tigaia în cuptor, astfel încât să se coacă uniform în timpul coacerii, dacă este necesar.