Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 311 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Halloween. Un amestec de făină de pâine, sare, drojdie instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Prajiturele Cu Paianjen, Prajiturele Cu Paianjen, și Prajiturele Cu Paianjen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți apa, drojdia, mierea și iaurtul în vasul mixerului standului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până când mierea s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați cele 3 căni de făină și sare. Frământați cu cârligul de aluat până când amestecul este neted și elastic.Aluatul trebuie să se adune complet în jurul cârligului, iar vasul trebuie să fie curat. Dacă există un pic de" picior " de aluat care se agață de fundul vasului, adăugați mai multă făină, câte puțin, până când aluatul adună acel picior în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este complet încorporat în aluat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră. Între timp, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și presărați făină de porumb pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați-l scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Tăiați o bucată de aluat care are aproximativ 1/4 din aluat, formați-o într-un dreptunghi și rotiți-o la aproximativ 3 inci lățime pe 12 inci lungime. Folosind un tăietor de patiserie, un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați marginile, apoi tăiați - l în 4 benzi-aceasta va forma cele 8 picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați benzile pe foaia de copt pentru a forma picioarele păianjenului. Întindeți - le mai mult, dacă vă place sau tăiați-le astfel încât să fie mai scurte-este păianjenul dvs., așa că faceți-l să arate oricum doriți. Luați bucățile tăiate și adăugați-le la bucata de aluat neutilizată. Împărțiți acea bucată în două, cu o singură bucată aproximativ 1/3 din aluat și cealaltă bucată 2/3 din aluat. Formați acele bucăți în runde și aranjați-le deasupra picioarelor pe care le-ați format pentru a face capul și corpul păianjenului. Asigurați-vă că cele două piese se ating. Reglați picioarele astfel încât să arate așa cum doriți. Acoperiți păianjenul completat cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f cu suportul în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Descoperă păianjenul. Dacă utilizați mai multe tipuri de semințe, cel mai bine este să spălați ouă o parte a păianjenului odată. Am spălat mai întâi picioarele și le-am presărat cu semințe de mac, apoi am spălat corpul și l-am presărat cu semințe de susan maro. Înainte de a stropi secțiunea capului, tăiați fructele uscate (dacă este necesar) la forma dorită și aplicați-le pe secțiunea capului spălat cu ouă. Apoi presărați capul cu semințele pe care le alegeți. Am folosit o combinație de semințe de susan prăjite și semințe de mac pentru cap. Faceți o tăietură verticală pentru a crea gura și, dacă doriți, faceți tăieturi mici la capetele picioarelor din față pentru un pic de caracter suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Fructe Uscate
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Se coace la 350 de grade F până când pâinea se rumeneste frumos, aproximativ 30 de minute. Rotiți tigaia în cuptor, astfel încât să se coacă uniform în timpul coacerii, dacă este necesar.