Pâine prăjită Multigrain cu ouă amestecate și slănină Canadiană
Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de arpagic, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Popovers de piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, Șuncă și ouă elvețiene canadiene, și Salată cu slănină canadiană și ouă Pocate.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Topiți 6 linguri de unt, apoi periați pe ambele părți ale pâinii. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 inch sau o margine de pahar, tăiați 1 rundă din centrul fiecărei felii de pâine. Aranjați feliile de pâine (și rundele decupate) pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor, fără a se întoarce, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Transferați fiecare pâine prăjită (cu rotundă) pe o farfurie.
În timp ce pâinea se prăjește, amestecați ușor ouăle, sarea și piperul într-un castron. Gatiti slanina in untul de lingura ramas intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, 1-2 minute.
Adăugați ouăle și gătiți, netulburate, până când încep să se așeze în jurul marginii, aproximativ 1 minut, apoi gătiți, amestecând ocazional cu o spatulă, până când se fixează, încă aproximativ 1 minut. Împărțiți între găurile de pâine prăjită și acoperiți cu smântână și arpagic.