Pâine Prăjită Franceză Cu Scorțișoară

Pâine Prăjită Franceză Cu Scorțișoară
Scorțișoară pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 153 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, înlocuitor de ouă, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Scorțișoară Toast Crunch Mere Acoperite Cu Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Încrustată, și Scorțișoară Toast Crunch Degete De Pâine Prăjită Franceză.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 linguriță de margarină; se pune la foc mediu până se topește margarina. Înmuiați l felie de pâine în amestecul de înlocuire a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
MargarinăMargarină
PâinePâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați pâinea acoperită în tigaie; gatiti pana se rumeneste si crocant pe fiecare parte, intorcand o data. Repetați cu amestecul de margarină, pâine și înlocuitor de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
MargarinăMargarină
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista