Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale
Pâine prăjită franceză cu crustă de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână migdale, pâine integrală, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Crustă De Migdale, și Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale Cu Sos Proaspăt De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați semințele de in și migdalele feliate într-un vas puțin adânc.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin albușuri de ou) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel și turnați amestecul de lapte într-un alt vas superficial.
Lucrând cu 1 felie de pâine la un moment dat, așezați felia de pâine în amestecul de lapte, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți.
Lăsați pâinea să stea în amestecul de lapte 2 până la 3 minute.
Scoateți felia de pâine din amestecul de lapte; dragă 1 parte de pâine în amestec de semințe de in, apăsând ușor pentru a adera. Repetați procedura cu feliile de pâine rămase, amestecul de lapte și amestecul de semințe de in.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Topiți 1/2 linguriță de unt în tigaie; se învârte pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați 3 felii de pâine acoperite, părțile acoperite în jos; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Repetați procedura cu spray de gătit, untul rămas și feliile de pâine acoperite rămase.
Presărați zahăr pudră uniform peste pâine prăjită.