Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț

Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț
Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, miere ușoară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț, Păstrăv afumat cu salată de oțet de malț cremă umplută, și Toasturi De Somon Afumat La Boqueria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți felii de baghetă pe o foaie de copt și coaceți până la auriu pal, 10 până la 12 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
În timp ce pâinea se prăjește, fierbeți cidru, oțet, miere și cimbru într-o cratiță mică, nereactivă, până când este siropoasă și redusă la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PâinePâine
CidruCidru
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Spread toasturi cu CR cca.me fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Stropiți cu sirop de malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MalțSirop De Malț
1
* Pâinea poate fi prăjită cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei. Asigurați-vă că toasturile sunt complet reci înainte de a le depozita. Dacă se înmoaie ușor peste noapte, doar reîncălziți–le într-un cuptor de 300 de litri F pentru câteva minute.* Siropul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista