Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț
Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, miere ușoară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț, Păstrăv afumat cu salată de oțet de malț cremă umplută, și Toasturi De Somon Afumat La Boqueria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Puneți felii de baghetă pe o foaie de copt și coaceți până la auriu pal, 10 până la 12 minute. Mișto.
În timp ce pâinea se prăjește, fierbeți cidru, oțet, miere și cimbru într-o cratiță mică, nereactivă, până când este siropoasă și redusă la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Spread toasturi cu CR cca.me fra.
Stropiți cu sirop de malț.
* Pâinea poate fi prăjită cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei. Asigurați-vă că toasturile sunt complet reci înainte de a le depozita. Dacă se înmoaie ușor peste noapte, doar reîncălziți–le într-un cuptor de 300 de litri F pentru câteva minute.* Siropul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.