Pâine prăjită de rață afumată cu rubarbă Gingered

Pâine prăjită de rață afumată cu rubarbă Gingered
Toasturile de rață afumate cu rubarbă Gingered necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr, crenguțe de coriandru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Pâine prăjită cu rață și sfeclă roșie, Bucăți De Rață Portocalie / Gingered, și Somon cu compot de rubarbă Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt, apoi prăjiți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 6 minute și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Fierbeți rubarba, ghimbirul, apa și zahărul într-o cratiță mică și grea, neacoperită, amestecând ușor, până când rubarba este doar fragedă, 2 până la 3 minute, apoi puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
4
Scurgeți rubarba într-o sită așezată peste un castron, rezervând rubarba, apoi amestecați împreună 2 lingurițe de lichid de rubarbă și maioneză. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
5
Îndepărtați pielea și grăsimea din pieptul de rață. Tăiați felii de 18 (1/8 inch grosime) din rață, tăind peste Bob. Tăiați feliile pentru a se potrivi toasturilor, rezervând orice rață rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
BoabeBoabe
Rață întreagăRață întreagă
6
Întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză de rubarbă pe partea untă a fiecărui pâine prăjită și acoperiți cu 1 felie de rață, 1 linguriță de rubarbă și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
RubarbăRubarbă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagăRață întreagă
7
* Disponibil la D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Rubarba Gingered poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista