Pâine prăjită de rață afumată cu rubarbă Gingered
Toasturile de rață afumate cu rubarbă Gingered necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr, crenguțe de coriandru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Pâine prăjită cu rață și sfeclă roșie, Bucăți De Rață Portocalie / Gingered, și Somon cu compot de rubarbă Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ungeți ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt, apoi prăjiți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 6 minute și răciți.
Fierbeți rubarba, ghimbirul, apa și zahărul într-o cratiță mică și grea, neacoperită, amestecând ușor, până când rubarba este doar fragedă, 2 până la 3 minute, apoi puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți rubarba într-o sită așezată peste un castron, rezervând rubarba, apoi amestecați împreună 2 lingurițe de lichid de rubarbă și maioneză. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Îndepărtați pielea și grăsimea din pieptul de rață. Tăiați felii de 18 (1/8 inch grosime) din rață, tăind peste Bob. Tăiați feliile pentru a se potrivi toasturilor, rezervând orice rață rămasă pentru o altă utilizare.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză de rubarbă pe partea untă a fiecărui pâine prăjită și acoperiți cu 1 felie de rață, 1 linguriță de rubarbă și o crenguță de coriandru.
* Disponibil la D ' Artagnan (800-327-8246).
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Rubarba Gingered poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit, acoperită.