Pâine prăjită cu scorțișoară " Blinis este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Încrustată, și Scorțișoară Toast Crunch Degete De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți crema de brânză, 1/4 cană de zahăr, gălbenușul de ou și vanilia cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se amestecă zahărul rămas și scorțișoara într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aplatizați feliile de pâine cu sucitorul la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Întindeți fiecare cu 1 lingură rotunjită. amestec de brânză cremă; rulați bine, începând de la o parte scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
6
Se unge cu unt; se rulează în zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Unt
Rola
7
Tăiați fiecare rolă în 3 bucăți; așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când marginile sunt ușor rumenite.