Reteta de paine prajita cu scortisoara ar putea satisface pofta americana in aproximativ 13 ore. Pentru 88 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 350 calorii. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Cu Scorțișoară, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară, și Pâine Prăjită Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 9-de-13-inch tava de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Pentru toastul francez: ungeți tigaia cu unt. Tăiați pâinea în bucăți sau tăiați-o în cuburi și distribuiți uniform în tigaie. Sparge ouăle într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, zahărul granulat, zahărul brun și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Vanilie
Cremă
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă uniform peste pâine. Acoperiți bine tigaia și păstrați-o la frigider până când este necesar (de preferință peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Amestecați făina, zahărul brun, scorțișoara, sarea și puțină nucșoară într-un bol separat. Amestecați împreună folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați untul și cu un tăietor de patiserie și amestecați-l împreună până când amestecul seamănă cu pietricele fine. A se păstra într-o pungă de plastic sigilabilă în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Pungi Ziploc
3
Când sunteți gata să coaceți caserola, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți caserola din frigider și presărați toppingul deasupra.
5
Coaceți timp de 45 de minute pentru o textură mai moale, mai multă budincă de pâine sau timp de 1 oră sau mai mult pentru o textură mai fermă și mai crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți porțiuni individuale. Se acoperă cu unt și se strecoară cu sirop cald de clătite și se presară cu afine.