Pâine prăjită cu roșii din Texas cu usturoi prăjit și Ricotta de casă
Texas tomate Toast cu răspândirea usturoi prăjită și Ricotta de casă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 399 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 1,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Usturoi Prăjit Și Mărar Ricotta Spread, Usturoi Prăjit Și Răspândire De Roșii, și Chipsuri Texas De Casă Cu Răspândire De Guacamole.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și usturoiul într-o cratiță mică, porniți focul la minim și lăsați să stea până când usturoiul plutește, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Scoateți usturoiul din ulei și puneți-l într-un castron mic.
Adăugați 1/4 cană din uleiul de măsline gătit și un vârf de sare în castron și amestecați cu o furculiță până se amestecă grosier. Rezervați uleiul rămas pentru alte utilizări (inclusiv grătarul toastului Texas).
Combinați laptele și zeama într-o cratiță grea, porniți focul la mediu-mic. Amestecând foarte ocazional, verificați temperatura până când amestecul ajunge la 180 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, urmăriți să înceapă formarea cașului, întoarceți focul la minim și gătiți încă 5 minute.)
Scoateți oala de pe foc și lăsați amestecul să stea timp de 1 oră pentru a lăsa cașul să se dezvolte complet. Nu amestecați amestecul în acest timp.
Tapetați o strecurătoare sau altă strecurătoare mare cu pânză de brânză și așezați-o peste un castron mare. Se toarnă ușor sau se toarnă amestecul peste pânză de brânză. Lăsați zerul să se scurgă din caș și să se colecteze în vasul de dedesubt. (Zerul poate fi păstrat pentru alte utilizări, mai ales pentru orice zară poate fi folosită). După aproximativ 1 oră de scurgere, transferați cașul într-un castron mic și condimentați cu sare. (Dacă se preferă o consistență mai cremoasă, se pot adăuga câteva linguri de smântână la ricotta pentru a o slăbi)
Încălziți o tigaie grea sau o tigaie la foc mediu-mic timp de câteva minute.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline de usturoi prăjit rezervat în tigaie, apoi adăugați o felie de pâine. Când o parte a atins o culoare maro auriu intens, scoateți felia din tigaie.
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie și continuați să pliți cealaltă parte a pâinii. Când a ajuns la un maro auriu adânc, scoateți din tigaie și presărați sare. Repetați cu feliile rămase.
Feliați roșiile în felii groase și presărați sare.
Ungeți toastul Texas cu 2 linguri de usturoi prăjit. Asamblați felii de roșii deasupra unei felii de pâine prăjită (1 roșie pe felie).
Așezați câteva păpuși mici de ricotta deasupra roșiilor. Sus cu busuioc.
Se presară cu mai multă sare și o răsucire de piper negru proaspăt măcinat. Mănâncă.