Pâine prăjită cu mere cu mere cu afine și nuci pecan
Cu susul în jos mere pâine prăjită franceză cu afine și nuci pecan este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 645 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine prăjită cu mere cu mere cu afine și nuci pecan, Caramel Mere Cu Susul În Jos Pâine Prăjită Franceză Coace, și Salata de Kale Deb cu mere, afine și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas plat, crăpați ouăle și adăugați lapte, extract de vanilie și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Bateti pana se combina bine, apoi pune felii challah în amestec pentru a acoperi și de a absorbi toate, de cotitură ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Setați o tigaie de 10 inci, fontă condimentată, dacă aveți, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați untul și 1 cană de zahăr și gătiți, amestecând constant, până când zahărul s-a topit și caramelizat, aproximativ 8 minute. În timp ce zahărul se topește, curățați merele, miezul și tăiați-le în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
6
Se scoate de pe foc și se amestecă ușor în smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Presărați în nuci pecan, afine uscate și apăsați ușor în jumătățile de mere, astfel încât să existe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Așezați felii înmuiate de challah deasupra, astfel încât să fie complet acoperite - ar trebui să puteți aranja feliile mari și feliile mici, astfel încât să nu existe lacune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Challah
9
Presărați blatul cu puțin zahăr brun și introduceți-l în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 40 până la 45 de minute până când partea de sus este aurie și pufoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Când ați terminat, lăsați să se răcească timp de 2 până la 3 minute, apoi inversați pe o farfurie mare. Praful cu zahărul cofetarilor, dacă se dorește, și se servește.