Pâine plată la grătar cu salată de castraveți-iaurt

Pâine plată la grătar cu salată de castraveți-iaurt ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chimen măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Salată de pâine plată la grătar și castraveți-iaurt, Tacos de carne de vită cu sos de castraveți și iaurt, și Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt.
Instrucțiuni
Se amestecă apa și drojdia și se lasă să stea 15 minute. Se toarnă treptat în 2 căni de făină și se încorporează.
Se amestecă aproximativ 1 minut pentru a forma un burete.
Lăsați să stea, acoperit timp de cel puțin 1 oră până la 2 ore pentru a crea buretele.
Puneți buretele în vasul unui mixer electric. Folosind cârligul de aluat, adăugați făină 1/2 cană la un moment dat pentru a forma aluat.
Scoateți din castron și frământați.
Așezați într-un castron curat cu ulei și lăsați să crească, încet, aproximativ 1 oră. Împărțiți aluatul în 4 bile.
Rulați în cercuri de 6 inci.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și condimentați cu piper. Gratiți pâinea timp de 2 1/2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și periați cu mai mult ulei de măsline.
Combinați castraveții mărunțiți, iaurtul, usturoiul, chimenul și mărarul tocat într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Garnisiți cu crengute proaspete de mărar.