Pâine plată la grătar cu roșii și busuioc
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinile plate la grătar cu roșii și busuioc ar putea fi uimitoare vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 183 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, apă caldă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon la grătar cu roșii și busuioc, Pui de busuioc la grătar și roșii, și Pește-spadă la grătar cu roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/4 cană de făină, 1/4 cană de apă și drojdia într-un castron mare, amestecând cu un tel; lasa sa stea 30 de minute. Se amestecă 2 căni de făină, 1/2 cană de apă rămasă, 1 lingură de ulei și 3/4 linguriță de sare. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; se presară cu 1 lingură de făină (aluatul se va simți ușor lipicios). Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați cercurile de aluat pe o foaie de copt ușor făinată.
Așezați cercurile de aluat pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii și crocante.
Pentru a pregăti toppingul, combinați oțetul, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare, piper și usturoi într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați roșiile și aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți 1/2 cană de amestec de roșii pe fiecare pâine plată; presărați fiecare pâine plată cu 2 linguri de busuioc.