Pâine Plată Cu Ierburi
Pâinea plată cu ierburi este o vegetarian pâine. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare de mare, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Ierburi, Pâine Plată Crocantă Cu Ierburi, și Sfeclă, slănină și brânză de capră cu ierburi.
Instrucțiuni
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, rozmarinul și cimbru în vasul unui mixer vertical, prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până se încorporează, aproximativ 2 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet apa până când amestecul formează un aluat, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, câte 1 lingură odată.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați timp de 5 minute până se omogenizează.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Formați în forme de disc și înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider 30 de minute.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți fiecare bucată de aluat într-un cerc de 8 până la 10 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Ungeți fiecare cerc cu ulei de măsline și grătiți timp de 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți pâinea plată de pe grătar și răciți ușor înainte de servire.