Pâine plată cu cartofi Fingerling, ciuperci Shitake și ulei de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu cartofi, ciuperci Shitake și ulei de trufe. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 325 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, cimbru plus 2 lingurițe de frunze de cimbru, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Prăjiți, Ciuperci, Ceapă Roșie Și Usturoi, O masă Oală ~ copane prăjite cu Fingerling cartofi, ciuperci, roșii și dovlecei, și Quinoa cu praz și ciuperci Shitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, amestecați împreună apă, drojdie și zahăr până se dizolvă, aproximativ 5 secunde. Se amestecă laptele praf până se dizolvă, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se adaugă la amestecul de drojdie și se amestecă la viteză mică până se combină, aproximativ 30 de secunde. Treceți la cârligul de aluat și amestecați la viteză medie până când aluatul este elastic, dar încă lipicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
1
Folosind ulei vegetal, ulei ușor castron mare. Formați ușor aluatul în bilă și transferați-l în castron. Întoarceți - vă de mai multe ori pentru a acoperi ușor cu ulei, apoi acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l să crească la loc cald (75 buc.F până la 80 buc. F, Vezi notele bucătarului) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 buc. ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Folosind ulei vegetal, ulei din belșug foaie de copt grele. Folosind mâinile, ridicați aluatul din castron și întoarceți ușor de mai multe ori pentru a îndepărta excesul de aer. Se modelează în bilă și se transferă pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să crească la loc cald(75-80-30-30-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Bol
1
Folosind vârful degetelor, apăsați și întindeți aluatul pe marginile foii de copt. (Dacă aluatul se rupe, reparați gaura apăsând aluatul înconjurător împreună acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (75 buc.F până la 80 buc. F, Vezi notele bucătarului) până la pufos, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați cartofii, 4 crenguțe cimbru, usturoi, sare și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la moderat scăzut și se fierbe, neacoperit, până când cartofii sunt ușor străpunși cu furculița, aproximativ 20 de minute. Scurgeți imediat, aruncând crenguțele de cimbru și usturoiul. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, feliați cartofii în runde groase de 1/4 inch și rezervați. (Cartofii pot fi pregătiți înainte și refrigerați, acoperiți, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Cartofi
Usturoi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
În tigaie medie saut la foc moderat, încălziți uleiul de canola și untul până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adauga ciupercile si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Adăugați șalotă și saut până la maro auriu deschis și moale, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se rezervă. (Ciupercile pot fi preparate înainte și refrigerate, acoperite, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
1
Aranjați feliile de cartofi pe pâine plată, apoi periați cu ulei de măsline și presărați frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Pâine Plată
Ulei De Măsline
Cartofi
2
Întindeți amestecul de ciuperci deasupra, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei de trufă albă și presărați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe Albe
Ciuperci
Piper
Kilograme De Mure (aproximativ
Sare
3
Coaceți, rotiți tigaia la 180 de grade la jumătatea drumului, până când crusta devine maro auriu deschis, 20 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
In timp ce flatbread coace, într-un castron mic, amestecati împreună CR fra fra FRA și restul de 2 linguri de ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Ulei De Trufe
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Transferați pâinea plată pe o tăietură mare și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Se stropeste cu ulei de trufe–infuzat CR cuprumme FRA și se presară cu arpagic. Folosind roata de pizza sau cuțit foarte ascuțit, se taie în felii și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
* Aluatul se ridică cel mai bine în jurul valorii de 75 de ani până la 80 de ani.dacă casa dvs. este pe partea rece, puteți seta un recipient cu apă de la robinet foarte fierbinte lângă aluatul în creștere și acoperiți aluatul și apa fierbinte cu un recipient sau castron mare de plastic—va trebui să reîncălziți apa la fiecare 30 până la 40 de minute. Alternativ, puteți așeza aluatul (și recipientul mic cu apă foarte fierbinte) într-un cuptor cu microunde (nu este pornit) sau într-un cuptor standard fără lumină pilot, dar cu lumina cuptorului aprinsă pentru a oferi căldură blândă. •Dacă doriți să faceți această pâine pe o perioadă de două zile, odată ce aluatul a fost frământat, transferați-l într-un castron mare uns, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Aluatul poate fi, de asemenea, depozitat într-o pungă mare de plastic resigilabilă, dar lăsați un capăt mic al pungii desigilat pentru a permite evacuarea gazului în timpul fermentației.) Timpul în frigider ia locul primei creșteri. A doua zi, aduceți aluatul la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a continua.