Pâine Pita
Pâinea Pita necesită în jur 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 883 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă caldă, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Mărturisirea # 14: obișnuiam să o cunosc doar prin" pâine de buzunar " ... pâine Pita, Pâine Pita și salată de mazăre, și Salată De Pâine Pita.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric greu echipat cu un cârlig de aluat, combinați drojdia, zahărul și apa caldă; amestecați pentru a amesteca.
Lăsați drojdia să stea până se spumează, aproximativ 5 până la 10 minute.
Adăugați făina, puțin câte puțin, amestecând la cea mai mică viteză până când toată făina a fost încorporată și aluatul se adună într-o bilă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 4 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, întoarceți-l pentru a acoperi și acoperiți cu folie de plastic. Se lasă să crească până la dimensiunea dublă, aproximativ 1 1/2 ore.
Așezați o piatră mare de pizza pe suportul inferior al cuptorului, Preîncălziți cuptorul (și piatra) la 500 de grade F.
Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în 8 bucăți și adunați fiecare bucată într-o bilă; păstrându-le pe toate ușor făinoase și acoperite în timp ce lucrați. Lăsați bilele de aluat să se odihnească, acoperite, timp de 15 minute, astfel încât acestea să fie mai ușor de rulat.
Folosind un sucitor, rotiți fiecare bilă de aluat într-un cerc cu diametrul de aproximativ 8 inci și grosimea de 1/4 inci. Asigurați-vă că cercul este complet neted, fără cute sau cusături în aluat, ceea ce poate împiedica pitasul să se umfle corect. Acoperiți discurile în timp ce le rostogoliți, dar nu le stivați. Puneți 2 runde de pita la un moment dat pe piatra fierbinte de pizza și coaceți timp de 3 până la 4 minute sau până când pâinea se umflă ca un balon și este aurie palidă. Urmăriți cu atenție; se coace repede.
Scoateți pâinea din cuptor și așezați-o pe un suport pentru a se răci timp de 5 minute; se vor dezumfla în mod natural, lăsând un buzunar în centru. Înfășurați pitasul într-un prosop mare de bucătărie pentru a le menține moi.