Pâine pentru pizza umplută cu legume
Pâinea cu pizza umplută cu legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 6 porții cu 512 calorii , 18 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați brânză mozzarella, smântână jumătate, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Veggie Pizza Focaccia Bread , Thai Veggie Naan Bread Pizza și Grilled Veggie French Bread Pizza sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti legumele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Tăiați legumele mai mari în bucăți mici; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați smântână și cremă de brânză; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza. Se amestecă puiul, pătrunjelul, busuiocul, țelina sare și piper; căldură prin.
Adăugați 4 linguri de parmezan și 1/4 cană de brânză mozzarella. Se amestecă până când brânza se topește; se ia de pe foc.
Ungeți foaia de copt cu ulei suplimentar.
Întindeți crusta de pizza pe tava de copt, păstrând forma dreptunghiulară.
Presărați brânză mozzarella rămasă pe lungime în jos în centru. Peste brânză se răspândește amestecul de pui, răspândindu-l la aproximativ 4 inci. Umeziți marginile aluatului. Îndoiți părțile lungi peste amestecul de pui și ciupizați pentru a sigila. Strângeți capetele pentru a sigila și a plia dedesubt.
Ungeți deasupra cu ulei; se presara busuioc si restul de parmezan.
Coaceți la 425° timp de 10-12 minute sau până când blatul devine maro auriu.