Pâine pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută

Pâine pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută
Pâinea pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Torta De Mere, Afine Și Pecan Cu Frișcă Condimentată, Tarta de dovleac fără coacere cu frișcă de arțar-Pecan, și Pecan Pumpkin Pie Desert Pizza cu frisca de artar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă ouăle, dovleacul și laptele. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan și afine. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
DovleacDovleac
Nuci PecanNuci Pecan
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată (fisura de pe suprafața superioară ar trebui să pară uscată). Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare și adânc răcit, bateți ingredientele de topping cu un mixer electric la viteză mică până când amestecul începe să se îngroașe. Creșteți treptat viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide. Feliați pâinea; se servește cu o bucată de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista