Pâinea pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Torta De Mere, Afine Și Pecan Cu Frișcă Condimentată, Tarta de dovleac fără coacere cu frișcă de arțar-Pecan, și Pecan Pumpkin Pie Desert Pizza cu frisca de artar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se amestecă ouăle, dovleacul și laptele. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan și afine. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Dovleac
Nuci Pecan
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată (fisura de pe suprafața superioară ar trebui să pară uscată). Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Într-un castron mare și adânc răcit, bateți ingredientele de topping cu un mixer electric la viteză mică până când amestecul începe să se îngroașe. Creșteți treptat viteza la mare și bateți până se formează vârfuri rigide. Feliați pâinea; se servește cu o bucată de topping.