Pâine Menora
Pâinea Menorah ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcake Menora, Hanuka Cupcake Menora, și Cum se face un Menorah Cupcake.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de făină, drojdia, zahărul și sarea într-un castron mare.
Încălziți apa și untul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până când este foarte cald (120 de litri F până la 130 de litri f).
Adăugați amestecul de apă în amestecul de făină. Bate cu mixter electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Bateți în 2 ouă până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 10 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns; întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 1 până la 1 1/2 ore sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie F. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați 1 jumătate în frânghie de 32 de inci. Formați frânghia în formă mare de U, apoi răsuciți dublu partea inferioară de 4 inci a formei U împreună.
Așezați transversal pe foaia de cookie. Deschideți capetele, făcând o linie dreaptă de aluat paralelă cu partea lungă a foii de cookie.
Împărțiți jumătatea rămasă de aluat în treimi.
Rola 1 parte în 5 inch coarda; apăsați pe menora pentru centrul lumânare.
Rulați fiecare parte rămasă de aluat în frânghie de 10 inci; tăiați fiecare frânghie în sferturi. Apăsați 4 bucăți pe fiecare parte a lumânării centrale pe menorah, la aproximativ 1 inch distanță, pentru lumânările rămase.
Ungeți albușul de ou peste aluat.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie. Atașați gumdrops la vârfurile lumânărilor, folosind glazură sau scobitori.