Pâine Jack-O-Lantern
Pâinea Jack-O-Lantern necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 234 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, ou, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Pâine Jack-O ' - Lantern, Jack-O ' - Lantern, și Covrigei Jack-O-Lantern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pâinile într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească până se dublează, 45 de minute până la o oră.
Puneți aluatul în jos, frământați pâinile împreună în castron și formați-le într-o bilă.
Transferați mingea pe o foaie de copt de 15"x12". Cu mâinile unse sau cu un sucitor ușor făinat, aplatizați bila într-un oval de 13"x11".
Tăiați ochii, nasul și gura; deschiderile trebuie să aibă o lățime de cel puțin 1 până la 1 1/2 inci. (Pentru a face pâini mici, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale și rulați în ovale de 6"x4"; deschiderile ochilor, nasului și gurii trebuie să aibă o lățime de cel puțin 1 până la 1 1/2 inci.) Ridicați aluatul tăiat și coaceți pe o altă tigaie sau folosiți pentru decorare.
Acoperiți ușor aluatul în formă cu folie de plastic și lăsați să crească până se umflă, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă oul cu laptele; se unge peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau rece.