Pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie

Pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea italiană și supa de varză cu unt de salvie. Această rețetă face 8 porții cu 854 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză savuroasă, pâine cu aluat, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine Italiană Și Supă De Varză Cu Unt De Salvie, Pâine Italiană Și Supă De Varză Cu Unt De Salvie, și Gatiti cartea: pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Aduceți stocul la fiert într-o cratiță mare și adăugați varza, cavolo nero și/sau kale. Gatiti cateva minute pana se inmoaie (poate fi necesar sa faceti acest lucru in 2 loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți varza într-un castron mare, lăsând stocul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Prăjiți toate feliile de pâine, cu excepția a 5, pe o tigaie fierbinte sau într-un prăjitor de pâine, apoi frecați-le pe 1 parte cu jumătățile de usturoi și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
ToasterToaster
5
Apoi, încălziți o tigaie mare de 4 inci, rezistentă la cuptor, de tip caserolă, pe blatul aragazului, turnați câteva pahare de ulei de măsline și adăugați pancetta și hamsii. Când pancetta este maro auriu și sfârâit, adăugați rozmarinul și varza gătită și aruncați pentru a acoperi verdele în toate aromele minunate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
La 1 AnanasLa 1 Ananas
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți amestecul și toate sucurile înapoi în vasul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Așezați 4 felii prăjite în tigaia de tip caserolă, în 1 strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Întindeți peste 1/3 din frunzele de varză, presărați peste 1/4 din fontina rasă și parmezan și adăugați o picătură de ulei de măsline. Repetați acest lucru de două ori, dar nu vă stresați dacă tigaia dvs. este suficient de mare pentru a lua straturi - este în regulă. Doar turnați toate sucurile rămase în castron și terminați cu un strat de pâine neprăjită deasupra. Împingeți în jos straturile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Brânză FontinaBrânză Fontina
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Turnați ușor stocul peste partea de sus până când ajunge doar la stratul superior. Împingeți din nou în jos și presărați peste fontina rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
10
Adăugați un vârf bun de sare și piper și stropiți peste ulei de măsline de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt crocante și aurii deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Când supa este gata, împărțiți-o între boluri. Topiți untul într-o tigaie și prăjiți rapid frunzele de salvie până când sunt doar crocante și untul este ușor auriu (nu ars!). Puneți un pic de unt aromat și frunze de salvie peste supă și adăugați o altă grătar de parmezan. O astfel de combo mare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
13
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista