Pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie

Pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea italiană și supa de varză cu unt de salvie. Această rețetă face 8 porții cu 854 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză savuroasă, pâine cu aluat, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine Italiană Și Supă De Varză Cu Unt De Salvie, Pâine Italiană Și Supă De Varză Cu Unt De Salvie, și Gatiti cartea: pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți stocul la fiert într-o cratiță mare și adăugați varza, cavolo nero și/sau kale. Gatiti cateva minute pana se inmoaie (poate fi necesar sa faceti acest lucru in 2 loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți varza într-un castron mare, lăsând stocul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Prăjiți toate feliile de pâine, cu excepția a 5, pe o tigaie fierbinte sau într-un prăjitor de pâine, apoi frecați-le pe 1 parte cu jumătățile de usturoi și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
5
Apoi, încălziți o tigaie mare de 4 inci, rezistentă la cuptor, de tip caserolă, pe blatul aragazului, turnați câteva pahare de ulei de măsline și adăugați pancetta și hamsii. Când pancetta este maro auriu și sfârâit, adăugați rozmarinul și varza gătită și aruncați pentru a acoperi verdele în toate aromele minunate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți amestecul și toate sucurile înapoi în vasul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați 4 felii prăjite în tigaia de tip caserolă, în 1 strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Întindeți peste 1/3 din frunzele de varză, presărați peste 1/4 din fontina rasă și parmezan și adăugați o picătură de ulei de măsline. Repetați acest lucru de două ori, dar nu vă stresați dacă tigaia dvs. este suficient de mare pentru a lua straturi - este în regulă. Doar turnați toate sucurile rămase în castron și terminați cu un strat de pâine neprăjită deasupra. Împingeți în jos straturile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Brânză FontinaBrânză Fontina
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Turnați ușor stocul peste partea de sus până când ajunge doar la stratul superior. Împingeți din nou în jos și presărați peste fontina rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Adăugați un vârf bun de sare și piper și stropiți peste ulei de măsline de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt crocante și aurii deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Când supa este gata, împărțiți-o între boluri. Topiți untul într-o tigaie și prăjiți rapid frunzele de salvie până când sunt doar crocante și untul este ușor auriu (nu ars!). Puneți un pic de unt aromat și frunze de salvie peste supă și adăugați o altă grătar de parmezan. O astfel de combo mare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista