Pâine Italiană De Paște (Cu Aromă De Anason)
Reteta pâine italiană de Paște (cu aromă de anason) este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 37 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. 177 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de drojdie de creștere rapidă, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați "Gogoși Cu Aromă De Anason, Pâine Italiană De Paște, și Pâine Italiană De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de făină cu zahăr, sare și drojdie într-un bol, se amestecă bine.
Puneți laptele și extractul de anason într-o cratiță mică la foc mic și încălziți la aproximativ 110 grade F (43 grade C). Faceți o fântână în centrul amestecului de făină cu mâna și turnați amestecul de lapte; rotiți cu mâna într-o mișcare circulară pentru a combina amestecul de făină cu amestecul de lapte.
Se amestecă untul și ouăle, pe rând, apoi se amestecă făina rămasă până când aluatul începe să se unească.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când este moale, dar elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 minute; tăiați aluatul în jumătăți.
Pe suprafața de lucru presarata cu faina, rola fiecare jumătate într-o minge, apoi forma bile în 2 bucăți lungi, aproximativ 1 1/2 inch grosime și 18-20 cm lungime. Prindeți cele 2 capete superioare împreună și răsuciți ușor bucățile pentru a forma o pâine răsucită; prindeți capetele inferioare împreună și puneți cele două capete sub pâine. (Alternativ, formați răsucirea într-un inel și prindeți capetele împreună.)
Ungeți o foaie de copt, așezați pâinea pe foaia pregătită și acoperiți cu un prosop umed; lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Periați pâinea cu ou bătut și presărați cu drajeuri decorative colorate.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți pâinea decorată în cuptorul preîncălzit până la aur, 20 până la 25 de minute. Urmăriți îndeaproape spre sfârșitul timpului de coacere că pâinea nu începe să ardă.
Transferați în grătar imediat după coacere pentru a se răci.