Pâine Italiană De Paște (Cu Aromă De Anason)

Pâine Italiană De Paște (Cu Aromă De Anason)
Reteta pâine italiană de Paște (cu aromă de anason) este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 37 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. 177 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de drojdie de creștere rapidă, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați "Gogoși Cu Aromă De Anason, Pâine Italiană De Paște, și Pâine Italiană De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 cană de făină cu zahăr, sare și drojdie într-un bol, se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți laptele și extractul de anason într-o cratiță mică la foc mic și încălziți la aproximativ 110 grade F (43 grade C). Faceți o fântână în centrul amestecului de făină cu mâna și turnați amestecul de lapte; rotiți cu mâna într-o mișcare circulară pentru a combina amestecul de făină cu amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De AnasonExtract De Anason
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă untul și ouăle, pe rând, apoi se amestecă făina rămasă până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când este moale, dar elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 minute; tăiați aluatul în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Pe suprafața de lucru presarata cu faina, rola fiecare jumătate într-o minge, apoi forma bile în 2 bucăți lungi, aproximativ 1 1/2 inch grosime și 18-20 cm lungime. Prindeți cele 2 capete superioare împreună și răsuciți ușor bucățile pentru a forma o pâine răsucită; prindeți capetele inferioare împreună și puneți cele două capete sub pâine. (Alternativ, formați răsucirea într-un inel și prindeți capetele împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Ungeți o foaie de copt, așezați pâinea pe foaia pregătită și acoperiți cu un prosop umed; lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Periați pâinea cu ou bătut și presărați cu drajeuri decorative colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți pâinea decorată în cuptorul preîncălzit până la aur, 20 până la 25 de minute. Urmăriți îndeaproape spre sfârșitul timpului de coacere că pâinea nu începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați în grătar imediat după coacere pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiPaști
Revista