Pâine Italiană

Pâine Italiană
Reteta pâine italiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină de pâine, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Pâine Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un castron al unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va căpăta un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat, cu o suprafață aspră.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Creșteți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o pâine de 12 inci și așezați-l pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați fante de 3 (1/4 inch adâncime) deasupra aluatului cu un cuțit ascuțit. (Fantele eliberează abur interior și împiedică pâinea să sufle în lateral.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Focaccia cu ierburi: continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, modelând aluatul într-o bilă în loc de o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
AluatAluat
8
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
9
Stropiți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați uniform cu 1 linguriță de condimente italiene uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
10
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Crusta de Pizza: continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, modelând aluatul într-o bilă în loc de o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Stropiți cu ulei de măsline sau întindeți cu pesto sau sos de pizza și presărați toppingurile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Ulei De MăslineUlei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
14
Coaceți la 475 timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista