Pâine Italiană
Reteta pâine italiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină de pâine, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Pâine Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, zahărul și 1 cană de apă caldă într-un castron al unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 2 căni de făină, ulei și sare în castron și bateți la viteză mică, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Adăugați treptat făină suplimentară până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și trageți împreună. (Notă: aluatul va căpăta un aspect "shaggy" pe măsură ce se adaugă făina. Când s-a adăugat suficientă făină, aluatul va arăta moale și neted, nu umed și lipicios sau prea uscat, cu o suprafață aspră.)
Creșteți viteza la mediu și bateți 5 minute. Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într-o pâine de 12 inci și așezați-l pe o foaie de copt ușor unsă.
Tăiați fante de 3 (1/4 inch adâncime) deasupra aluatului cu un cuțit ascuțit. (Fantele eliberează abur interior și împiedică pâinea să sufle în lateral.)
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Focaccia cu ierburi: continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, modelând aluatul într-o bilă în loc de o pâine.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch.
Stropiți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați uniform cu 1 linguriță de condimente italiene uscate.
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Crusta de Pizza: continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, modelând aluatul într-o bilă în loc de o pâine.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 14 inci pe o foaie de copt ușor unsă.
Stropiți cu ulei de măsline sau întindeți cu pesto sau sos de pizza și presărați toppingurile dorite.
Coaceți la 475 timp de 20 până la 25 de minute.