Pâine irlandeză soda II
Irish Soda Bread II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zară, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Bateți ouăle cu zară.
Adăugați ouăle și laptele de unt în amestecul de făină; amestecați stafidele.
Se toarnă aluatul pe placa ușor făinată. Formați într-o pâine rotundă, adăugând făină, dacă este necesar.
Așezați într-o tigaie cu formă de arc ușor unsă.
Presărați deasupra cu semințe de caras, dacă doriți.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când fundul pâinii sună gol când este atins.