Pâine Irlandeză De Ovăz
Rețeta pâine irlandeză de ovăz ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 14 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 319 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Irlandeză Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, și Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în vasul unui mixer stand-up și lăsați să stea 25 de minute.
Se dizolvă zahărul granulat și drojdia în apă caldă; se lasă să stea 5 minute sau până se spumează.
Se adaugă la amestecul de ovăz. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat 2 3/4 căni de făină universală și 3 căni de făină integrală de grâu în amestecul de ovăz. Bateți la viteză medie până se omogenizează bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din făina universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 14 x 8 inci pe o suprafață făinoasă.
Rulați fiecare dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; ciupiți cusătura și se termină pentru a sigila.
Așezați fiecare pâine, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperiți aluatul și periați oul uniform peste pâini.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt bătute.
Scoateți din tigaie și răciți pe rafturile de sârmă.