Pâine irlandeză cu stafide
Pâinea de sodă Irlandeză cu stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine irlandeză cu stafide, Pâine irlandeză cu stafide, și Pâine irlandeză cu stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă stafidele.
Adăugați zară; se amestecă cu o furculiță până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori.
Apăsați aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie 10 minute.