Pâine Irlandeză
Pâinea irlandeză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, drojdie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se opărește laptele și se răcește până la călduț (105 până la 115). Se dizolvă drojdia și zahărul în lapte; se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute sau până la bule.
Adăugați 2 linguri de unt topit și ou, bătând bine. Se amestecă făina și sarea, bătând până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie din fontă de 8 inci bine unsă.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți imediat pâinea din tigaie și puneți-o pe grătar.
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal și întindeți stratul inferior cu unt. Acoperiți cu stratul superior și tăiați în pene pentru a servi.