Pâine Grecească De Paște

Pâine Grecească De Paște
Rețeta de pâine grecească de Paște ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 27 de cenți pe porție. Un amestec de apă, unt, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Grecească De Paște, Pâine Grecească De Paște (Lambropsomo), și Pâine Greacă De Paște [Tsoureki] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ienibaharul și scorțișoara într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Combinați apa, stratul de sare, stratul de zahăr și drojdia într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Adăugați 1 cană de făină în amestecul de drojdie, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de unt; se amestecă cu un tel până se combină bine. Se amestecă 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Adăugați 3 1/2 căni de făină, aproximativ 1 cană odată, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
10
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Împărțiți aluatul în 3 porții egale, modelând fiecare porție într-o frânghie lungă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Așezați frânghiile pe lungime pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (nu vă întindeți); ciupiți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Frânghii de împletitură; ciupiți capetele libere pentru a sigila. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Combinați 1 lingură de apă și gălbenușul de ou, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Ungeți jumătate din amestecul de gălbenușuri peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
16
Lăsați să stea 5 minute. Repetați procedura cu amestecul de gălbenuș rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
17
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută. Se răcește pe o grătar timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista