Pâine Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea franceză. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în jurul 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Pâine Franceză Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de făină, drojdie, zahăr și sare într-un castron mediu, amestecând bine. Adăugați treptat apă, smântână și oțet în amestecul de făină, bătând bine la viteza mică a unui mixer electric până la amestecare. Bateți încă 2 minute la viteză medie. Amestecați treptat suficient din restul de 3/4 cană plus 2 linguri de făină pentru a face un aluat moale.
Presărați 1 lingură de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute). Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Puneți aluatul în jos și frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați 1 porție de aluat într - un dreptunghi de 4 x 5 inci.
Rulați aluatul, începând de la partea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; ciupiți capetele pentru a sigila.
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 20 de minute sau până când se dublează în vrac.
Faceți ușor 3 sau 4 fante, de aproximativ 1/4 inch adâncime, în diagonală pe fiecare pâine, folosind un cuțit ascuțit acoperit cu spray de gătit.
Combinați albușul de ou și 1 lingură de apă; periați pâinile cu amestec de albuș de ou și presărați semințe de susan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când pâinile sunt aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Scoateți din foaia de copt și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.