Pâine Focaccia Fără Gluten

Pâine Focaccia Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea Focaccia fără Gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amidon de cartofi, făină de tapioca, gumă de guar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine focaccia cu roșii Cherry, măsline și cimbru (fără Gluten și fără cereale), Pâine Focaccia fără Gluten II, și Pâine Focaccia Fără Drojdie Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ricing cartoful
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Puneți sferturile de cartofi într-o cratiță mare cu apă rece și suficientă sare pentru a face apa să aibă gustul oceanului. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu-mare până când un cuțit introdus în cartof alunecă ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Scurgeți cartoful și lăsați-l deoparte. Când cartoful s-a răcit suficient pentru a lucra cu el, apăsați-l printr-o sită cu ochiuri fine, folosind spatele unui ramekin sau o lingură mare de lemn. (Dacă dețineți un ricer, utilizați-l aici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
SitaSita
4
Dovada drojdiei
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
5
Combinați drojdia și zahărul într-un castron mare cu gură largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați apa caldă. (Treceți apa peste interiorul încheieturii mâinii. Când se simte ca temperatura pielii tale, apa este gata.) Se amestecă ușor împreună. Dați drojdiei 10 până la 15 minute pentru a dovedi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
7
Combinarea făinurilor
8
Cerneti faina de tapioca, faina de sorg, amidonul de cartofi si faina de orez dulce printr-o sita cu ochiuri fine in vasul unui mixer. Se amestecă guma de xantan, guma de guar și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă De GuarGumă De Guar
Făină De SorgFăină De Sorg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
SitaSita
BolBol
9
Efectuarea aluatului
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Adăugați gălbenușul de ou, uleiul, apa de drojdie și rozmarinul la ingredientele uscate. Rulați mixerul standului cu un accesoriu cu palete la viteză medie până când aluatul se reunește, aproximativ 5 minute. Când opriți mai întâi mixerul, aluatul va arăta ca o bilă fermă și apoi va începe să scadă de pe accesoriul paletei. Aluatul va avea consistența aluatului gros de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
RozmarinRozmarin
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
11
Finalizarea aluatului
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Bateți albușul până când este rigid. Împingeți-l ușor în aluat. Puneți vasul într-un loc cald și lăsați aluatul să crească până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Pregătirea pentru coacere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Preîncălziți cuptorul la 450 km F. Ungeți ambele părți ale unei bucăți de hârtie pergament cu ulei și așezați-o într-o tigaie de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
15
Coacerea focaccia
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
16
Împingeți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
17
Presărați ulei de măsline și sare de mare, dacă doriți. Glisați focaccia în cuptor și puneți o tigaie mare pentru cuptor, umplută cu cuburi de gheață, pe raftul de sub ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FocacciaFocaccia
Sare De MareSare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
18
Coaceți până când blatul se rumeneste și temperatura internă a pâinii ajunge la cel puțin 180 de litri F, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Răcirea focaccia
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
20
Lăsați focaccia să se răcească în tigaie timp de cel puțin 10 minute. Răsturnați-l pe o grătar și răciți-l încă 30 de minute. Poftă bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Dacă sunteți alergic la ouă, puteți omite oul aici. Focaccia va fi puțin mai densă decât versiunea cu ou, dar va avea totuși un gust bun.Sugestii: încercați să utilizați focaccia pentru a face un sandviș cu tartinat de smochine, Salam, prosciutto și mozzarella proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Gem De SmochineGem De Smochine
ProsciuttoProsciutto
FocacciaFocaccia
SalamSalam
OuăOuă
2
De la fata fără Gluten și bucătarul: o poveste de dragoste cu 100 de rețete tentante de Shauna James Ahern și Daniel Ahern. Copyright 2010 de Shauna James Ahern și Daniel Ahern; fotografie 2010 Lara Ferroni. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista