Pâine Dulce La Grătar
Pâinea dulce la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 75 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, pâine dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Pâine dulce la grătar peste spanac ofilit cu sos de slănină dulce-acrișor, Sweetbreads, și Sweetbreads Saut 4.
Instrucțiuni
Clătiți bine pâinea dulce, apoi transferați într-o oală de 6 litri și adăugați apă, oțet și sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe ușor 10 minute.
Scurgeți pâinea dulce într-o strecurătoare, apoi transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci.
În timp ce pâinea dulce se răcește, pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderat mare pentru gaz; vezi "procedura de grătar").
Scurgeți pâinea dulce, apoi uscați-o ușor și separați-o în bucăți de aproximativ 1 1/2 inch (aproximativ 2
folosind degetele. Aruncați bucățile de pâine dulce cu ulei într-un castron, apoi filetați pe frigarui (aproximativ 5 bucăți pe fiecare). Se condimentează cu sare și piper.
Grill sweetbreads pe grătar ușor uleiat (acoperit numai dacă utilizați un grătar cu gaz), întorcându-se ocazional, până la maro auriu, 5 până la 7 minute în total.
Se transferă într-un platou și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 5 minute.
Sweetbreads poate fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat.