Pâine dulce de miel din Lupa: Animelle Fritti di Lupa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dulciurile de miel de la Lupa: Animelle Fritti di Lupan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1249 calorii, 40g de proteine, și 67g de grăsime per portie. Pentru $ 9.8 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Zucchini Fritti, Gussoni Fritti (Blinele De Legume), și Salumi cu Mostardan de struguri și Gnocci Fritti de grâu integral.
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea dulce în mai multe schimbări de apă rece timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scoateți din Baia de apă și apăsați între 2 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Într-un braconier mare de pește sau alt vas, combinați feniculul tocat, morcovii, țelina, 6 căței de usturoi, ceapa tocată, vinul, oțetul, semințele de muștar, Semințele de fenicul, semințele de țelină, fulgii de chili, boabele de piper, sarea și apa și aduceți la fierbere. Reduceți imediat la foc mic și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelină
Pesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați cimbru, salvie și rozmarin și gătiți încă 5 minute. Se strecoară solidele și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Adăugați pâinea dulce și reveniți la foc mic. Gatiti aproximativ 10 minute, apoi scurgeti si dati deoparte.
6
Într-o oală înaltă, încălziți uleiul de măsline la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Combinați semolina și făina de amestecare rapidă într-un bol sau farfurie puțin adâncă. Dragați pâinea dulce, ceapa feliată, feniculul feliat și 2 dintre lămâi în amestecul de făină și gătiți în uleiul încins până se rumenesc, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Coji De La Lamaie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Îndepărtați alimentele prăjite cu un păianjen sau o lingură pliată, condimentați cu sare și piper și serviți cu pene de lămâie nefierte pe lateral.