Pâine Dublă Cu Ciocolată
Pâinea cu aluat dublu de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aluat. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 395 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. 154 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Pâine Dublă Cu Ciocolată, Aluat De Brownie Cu Ciocolată Dublă Ovăzul Peste Noapte, și Pâine Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos tigaia Bundt cu 12 căni. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de făină, cacao, zahăr, sare, bicarbonat de sodiu și drojdie; se amestecă bine. Într-o cratiță mică, încălziți zeama și untul până când sunt foarte calde (120 până la 54°.).
Adăugați lichid cald și ouă în amestecul de făină; bate la viteză mică până se umezește. Bateți 3 minute la viteză mare.
Cu mâna, amestecați restul de 1 cană de făină și 1 1/2 cană de chipsuri de ciocolată. Puneți aluatul uniform în tigaie unsă. Acoperiți cu folie de plastic și prosop de pânză; lăsați să crească la loc cald (80 până la 29°.) până la lumină și dublați dimensiunea, 30 până la 40 de minute.
Încălziți cuptorul la 177°. descoperiți aluatul; coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Răsturnați imediat pâinea pe grătar; scoateți tigaia. Se răcește 45 de minute sau până se răcește complet.
Așezați 1/2 cană rămasă chipsuri de ciocolată și ulei într-o pungă de plastic pentru congelator pentru depozitarea alimentelor resigilabile; pungă de etanșare. Frământați punga pentru a distribui uniform uleiul. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 până la 60 de secunde sau până se topește.
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al sacului. Strângeți punga pentru a stropi ciocolata topită peste pâinea răcită.