Copil Rasfatata Spate Coaste

Copil Rasfatata Spate Coaste
Coaste de spate răsfățate pentru bebeluși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, coaste de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Copil Rasfatata Spate Coaste, Coaste din spate ale bebelușului lui Dan – puteți face coaste gustoase, și Copil Coaste Spate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Între timp, amestecați ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, zahărul, sarea și fumul lichid într-o cratiță. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți neacoperit, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scurgeți coastele și așezați carnea cu fața în sus pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Ungeți coastele cu jumătate din sosul de grătar. Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când sosul a devenit lipicios și ușor rumenit, aproximativ 7 minute. Întoarceți coastele și periați cu sosul rămas. Continuați să fierbeți până când sosul a devenit lipicios, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista