Pâine de țară franceză cu coacăze și rozmarin
Pâinea de țară franceză cu coacăze și rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână rozmarin, făină de pâine, făină de secară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Din Aluat Acru De Țară Franceză, Pâine De Sodă Brună Cu Coacăze Și Chimen, și Budincă De Pâine Cu Pere, Coacăze Și Scorțișoară.
Instrucțiuni
Lingurați ușor 1 cană de făină de pâine și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați cu burete și următoarele 4 ingrediente (burete prin sare) într-un robot de bucătărie; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați Aluatul 1 minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați coacăze, 2 linguri făină de pâine și rozmarin. Formați o pâine rotundă de 9 inci și așezați pâinea pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți pâinea și faceți o tăietură tic-Tac-toe adâncă de 1/4 inch peste partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.