Pâine De Sănătate Din Cereale Integrale
Pâinea de sănătate din cereale integrale este o vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 956 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amarant, sare kosher, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pâine Cu Trei Cereale, Pâine Integrală, și Pâine Cu Nuci De Zece Cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Plump (înmuiați) stafidele în cupe de lapte timp de 30 de minute.
Scurgeți, rezervând laptele.
Combinați drojdia, făina integrală de grâu și laptele rămas.
Lăsați să stea 30 de minute până când este foarte spumos. Între timp, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică.
Adăugați quinoa și amarantul și fierbeți, neacoperite, până când boabele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit până când apa este complet absorbită, 10 minute; rece.
Combinați făina de pâine, făina de alac, zahărul brun și sarea într-un bol de amestecare.
Adăugați amestecul de drojdie și cana de lapte cu stafide; frământați timp de 30 de secunde.
Adăugați quinoa, amarantul, stafidele și nucile; frământați până când aluatul se reunește și formează o bilă de aluat ușor lipicioasă, adăugând lapte suplimentar, după cum este necesar. Frământați timp de 6 minute cu mâna, presărând cu făină de pâine dacă aluatul devine prea lipicios.
Transferați aluatul într-un vas de amestecare uns; întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic; se lasă să crească într-un loc cald timp de 1 oră, până aproape sa dublat. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru neumflată. Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Ungeți două tigăi de pâine de 8 x 4 inci; modelați aluatul în două pâini și puneți-l în tigăi. Acoperiți cu folie de plastic unsă; se lasă să crească timp de 2 ore, până se dublează. Când aluatul aproape că a terminat de crescut, încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți într-un cuptor de 177° timp de 50 până la 60 de minute, până când se rumenesc și temperatura internă ajunge la190. testați bătând pe pâinear trebui să sune gol. Se răcește pe rafturi.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;