Pâine De Susan
Pâinea de susan este o vegan rețetă cu 12 porții. Această pâine are 577 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, făină de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, Pâine De Susan-Anason, și Pâine Franceză De Susan.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă, zahăr, 2 lingurițe de sare și drojdie într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați 5 1/2 căni de făină, aproximativ 1 cană la un moment dat, în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până când aluatul este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Împărțiți aluatul în 2 porții egale, modelând fiecare porție într-o pâine lungă de 12 inci.
Așezați pâinile pe o foaie de copt presărată cu 1/2 cană de făină de porumb. Periați ușor pâinile cu apă rece.
Se presară uniform cu 1/4 cană de semințe de susan.
Așezați o tigaie superficială cu apă clocotită pe raftul inferior al cuptorului rece.
Locul pâini pe raft mijloc de cuptor. Setați temperatura cuptorului la 40
(Nu preîncălziți cuptorul.)
Coaceți timp de 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite. Se răcește pe un suport de sârmă.