Pâine De Secară Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de secară dulce. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 64 și costă 13 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Pâine Mallorca: Rulouri Moi De Pâine Dulce Din Puerto Rico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 2 căni de apă; lăsați să stea 15 minute.
Adăugați lapte, unt, zahăr, sirop de porumb, melasă, sare și apă rămasă. Se amestecă făina de secară. Adăugați treptat suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați până la neted și elastic, 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Punch aluat în jos. Formați în patru pâini; așezați într-un 8-in uns. x 4-in. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 325 de minute timp de 40-45 de minute.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.