Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Un amestec de melasă, carne de vită delicioasă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tava mașinii de pâine, așezați primele nouă ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Chiar înainte de frământarea finală (mașina dvs. poate semnala audibil acest lucru), adăugați brânza elvețiană și carnea de vită. Puneți la frigider resturile.