Pâine De Scorțișoară Maghiară

Pâine De Scorțișoară Maghiară
Pâinea maghiară de scorțișoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1472 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte cald, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pâine De Scorțișoară Maghiară, Pâine De Scorțișoară, și Pâine Cu Nuci De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul pentru aluat, dizolvați drojdia în 1/4 cană de lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Presărați cu un vârf de zahăr și lăsați amestecul să stea până când drojdia prinde viață și începe să spumeze, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
3
Porniți mixerul la viteză mică și adăugați restul de 1 cană de lapte, 1/2 cană de zahăr, 1 cană de unt topit, gălbenușurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 2 căni de făină și rotiți viteza până la mediu; continuați să amestecați până se încorporează. Adăugați treptat restul de 1 1/2 căni de făină și continuați să amestecați până când aluatul se ține împreună și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului; aluatul va fi foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Puneți aluatul într-un castron mare. Acoperiți cu un prosop de bucătărie sau folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore. Testați aluatul apăsând 2 degete în el. Dacă rămân liniuțe, aluatul este crescut în mod adecvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr și scorțișoara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi cam de dimensiunea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
10
Ungeți suprafața aluatului cu unt topit și presărați zahărul de scorțișoară uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
UntUnt
AluatAluat
11
Rulați aluatul în sus, în stil jeleu, într-un cilindru lung și prindeți cusătura închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
12
Puneți aluatul în tigaia pregătită, cu cusătura în jos. Asigurați-vă că aluatul atinge toate părțile tigaiei. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească a doua oară, până când partea superioară a aluatului este aproape la același nivel cu partea superioară a tăvii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Ungeți aluatul cu mai mult unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
15
Coaceți până când bucătăria dvs. miroase a scorțișoară și pâinea este maro aurie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
17
Din cartea originală de bucate Farmers Market din L. A.: întâlnește-mă la 3rd și Fairfax de Joanne Cianciulli. Copyright 2009 de către A. F. Gilmore Company. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Revista