Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea de scorțișoară. Această rețetă servește 14. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine Cu Nuci De Scorțișoară, Pâine De Scorțișoară, și Pâine Cu Nuci De Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți untul până devine ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se adaugă la amestecul cremos alternativ cu zară doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
5
Transferați jumătate din amestec la un 9-in. x 5-în. tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Combinați scorțișoara și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
7
Presărați trei sferturi de amestec peste aluat. Se acoperă cu untul rămas și se presară cu amestecul de scorțișoară rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
8
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.