Pâine De Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea de scorțișoară. Această rețetă servește 14. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine Cu Nuci De Scorțișoară, Pâine De Scorțișoară, și Pâine Cu Nuci De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul până devine ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în 1 cană de zahăr.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se adaugă la amestecul cremos alternativ cu zară doar până se amestecă.
Transferați jumătate din amestec la un 9-in. x 5-în. tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați scorțișoara și zahărul rămas.
Presărați trei sferturi de amestec peste aluat. Se acoperă cu untul rămas și se presară cu amestecul de scorțișoară rămas.
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.