Pâine de porumb, umplutură de Chorizo și Collard

Pâine de porumb, umplutură de Chorizo și Collard
Pâine de porumb, Chorizo și Collard umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 819 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de praf de copt, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Porumb-pâine și umplutură Chorizo, Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb, și Chorizo și umplutură de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Faceți pâinea de porumb: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă uleiul într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și se încălzește la cuptor. Într-un castron mare, bateți făina de porumb cu făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt bol, bateți laptele de unt cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
3
Se toarnă amestecul de zară în ingredientele uscate, se adaugă untul topit și se amestecă cu o lingură de lemn până se amestecă; nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Scoateți vasul de copt din cuptor și rotiți-l pentru a acoperi cu uleiul. Răzuiți aluatul în vasul fierbinte și coaceți timp de 25 de minute sau până când este elastic și un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească. Întoarceți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Zdrobiți pâinea de porumb în bucăți mici și întindeți-o pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți pâinea de porumb timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional sau până când este uscată și aurie. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Faceți umplutura: într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți verdele de collard până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
UmpluturăUmplutură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți uscat și tăiați grosolan.
10
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați chorizo și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
12
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă colierele și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
țelinățelină
CeapăCeapă
13
Lasă să se răcească complet.
14
Răzuiți pâinea de porumb într-un castron foarte mare și adăugați amestecul de collard. Condimentează cu sare și piper. Într-un castron, bateți ouăle cu stocul și turnați peste umplutură; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UmpluturăUmplutură
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Ungeți 2 feluri de mâncare mari, puțin adânci și împărțiți umplutura între ele. Acoperiți și coaceți la 375 timp de aproximativ 25 de minute sau până când este încălzit. Descoperiți și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se servește fierbinte.
17
Faceți înainte: pâinea de porumb poate fi înghețată până la 1 lună. Umplutura poate fi asamblată și refrigerată peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UmpluturăUmplutură

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană cu un 5 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista