Pâine de porumb, Chorizo și Collard umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 819 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de praf de copt, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Porumb-pâine și umplutură Chorizo, Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb, și Chorizo și umplutură de pâine de porumb.
Instrucțiuni
1
Faceți pâinea de porumb: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toarnă uleiul într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și se încălzește la cuptor. Într-un castron mare, bateți făina de porumb cu făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt bol, bateți laptele de unt cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
Cuptor
3
Se toarnă amestecul de zară în ingredientele uscate, se adaugă untul topit și se amestecă cu o lingură de lemn până se amestecă; nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Scoateți vasul de copt din cuptor și rotiți-l pentru a acoperi cu uleiul. Răzuiți aluatul în vasul fierbinte și coaceți timp de 25 de minute sau până când este elastic și un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească. Întoarceți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Zdrobiți pâinea de porumb în bucăți mici și întindeți-o pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți pâinea de porumb timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional sau până când este uscată și aurie. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Faceți umplutura: într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți verdele de collard până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Umplutură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți uscat și tăiați grosolan.
10
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați chorizo și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
12
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă colierele și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
țelină
Ceapă
13
Lasă să se răcească complet.
14
Răzuiți pâinea de porumb într-un castron foarte mare și adăugați amestecul de collard. Condimentează cu sare și piper. Într-un castron, bateți ouăle cu stocul și turnați peste umplutură; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pâine De Porumb
Umplutură
Stoc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Ungeți 2 feluri de mâncare mari, puțin adânci și împărțiți umplutura între ele. Acoperiți și coaceți la 375 timp de aproximativ 25 de minute sau până când este încălzit. Descoperiți și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se servește fierbinte.
17
Faceți înainte: pâinea de porumb poate fi înghețată până la 1 lună. Umplutura poate fi asamblată și refrigerată peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană cu un 5 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.