Piele de porc Cornbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 9. O porție conține 370 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, amestec de pâine de porumb, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Somon Cu Piele Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurtarea căldurii în tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci sau tigaie pătrată, 9x9x2 inci, în cuptor 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Se amestecă împreună zară, unt și ouă într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cojilor, până se umezesc. Se amestecă piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.