Pâine De Porumb Cu Unt
Reteta pâine de porumb cu unt este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această pâine are 249 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 24 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb copt cu unt, Porumb prăjit cu unt de ierburi de usturoi, și Pâine De Bere Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400. Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Combinați ouăle și laptele.
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ouă.
Se toarnă într-un 13x9-in uns. tigaie de copt.
Coaceți 22-27 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Tăiați în pătrate; serviți cald.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS