Pâine De Porumb Cu Tigaie Picantă

Pâinea de porumb cu tigaie picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, hominy auriu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Tigaie Picantă, Picant ' n dulce curcan Pinto fasole Chili cu tigaie Cornbread, și Brioșe picante de pâine de porumb Otis Spunkmeyer – picante și dulci, nu pot fi bătute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mic și topiți untul până se spumează; scoateți tigaia de pe foc și rezervați untul.
Combinați ouăle, laptele, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare și amestecați până se omogenizează.
Adăugați hominy, jalapeinculro, făină, 1 cană de făină de porumb și toate, cu excepția a 1 lingură de unt topit și amestecați până când amestecul devine lichid (ar trebui să semene cu aluatul de clătite).
Presărați restul de 2 linguri de făină de porumb peste fundul tigaiei încă calde, turnați aluatul și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 25 până la 35 de minute.