Pâine de porumb cu tigaie cu Poblano prăjit și Oregano
Pâine de porumb Skillet cu Poblano prăjită și Oregano ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 398 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de porumb, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillet Poblano Porumb, Pâine De Porumb Prăjită Poblano Skillet, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char poblano chile peste flacără deschisă sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 15 minute. Cojiți, semințe și tocați mărunt chile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți făina de porumb, făina, zahărul, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și piperul negru într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți ouăle, laptele și smântâna într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă în poblano chile și oregano.
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și pliați cu spatula de cauciuc; nu amestecați prea mult.
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor cu diametrul de 10 inci, cu laturile înalte de 2 inci la foc mediu, învârtindu-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți până când pâinea de porumb este maro auriu în jurul marginilor și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Pâine rece 15 minute în tigaie. (Se poate face cu 6 ore înainte. Se răcește complet în tigaie. Reîncălziți în 350 cuptor F 15 minute.)
Tăiați pâinea în pene și serviți cald din tigaie.