Pâine de porumb, cireșe și umplutură de slănină
Rețeta de pâine de porumb, cireșe și umplutură de slănină ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură de pâine cu porumb și slănină, Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb, și Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați laptele și ouăle într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă amestecul de brioșe; lăsați să stea 2 minute.
Se toarnă amestecul de pâine de porumb într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește și se taie în cuburi de 1/2 inch.
Așezați cuburi pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie; sotati 5 minute la foc mediu-mare. Se amestecă cireșele și bulionul; gatiti 5 minute.
Combinați cuburi de pâine de porumb, slănină, amestec de ceapă, pătrunjel, cimbru, sare și piper într-un castron mare; amestecând până se omogenizează bine. Puneți amestecul de pâine de porumb într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine, amestecând după 10 minute.