Pâine De Măsline Cu Brânză La Grătar
Pâinea de măsline cu brânză la grătar necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pâinea ONU, răspândirea brânzei de măsline-pimiento, amestecul de brânză americană și cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Măsline Cu Brânză La Grătar, Pâine De Măsline Cu Brânză La Grătar, și Pâine Cu Biscuiți De Măsline Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă. Dacă utilizați grătar cu cărbune, aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pâinii și a măslinelor, într-un castron mediu.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, peste centrul grătarului cu cărbune sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și la foc mediu-mic. Acoperiți și grătiți 4 până la 5 minute sau până la prăjit.
Scoateți pâinea pe foaia de prăjituri; întindeți părțile prăjite cu amestec de brânză. Acoperiți și grătiți pâinea, brânza cu fața în sus, 5 până la 7 minute sau până când brânza este fierbinte și topită.
Tăiați pâinea în felii pentru a servi.