Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu mere glazurată cu Caramel. Această rețetă servește 24. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Mere Glazurat Cu Caramel, Tort De Mere Glazurat Cu Caramel, și Pâine De Maimuță Glazurată Cu Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu tigăi de pâine de 2 (8x4 inci) cu spray de gătit sau scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați merele, 1 cană de zahăr brun, Zara, uleiul și ouăle. Se amestecă ingredientele rămase pentru pâine doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Lapte Bătut
Măr
Pâine
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute pe suportul de răcire. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați părțile superioare în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
5
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 2 minute. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
7
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Se răcește până la călduț, aproximativ 30 de minute.
8
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Puneți cratița de glazură într-un castron cu apă rece. Bateți cu lingura până când este netedă și suficient de subțire pentru a stropi. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, 1/2 linguriță la un moment dat sau încălziți la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
10
Stropiți glazura peste pâini. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.