Pâine De Mere Glazurată Cu Caramel

Pâine De Mere Glazurată Cu Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu mere glazurată cu Caramel. Această rețetă servește 24. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Mere Glazurat Cu Caramel, Tort De Mere Glazurat Cu Caramel, și Pâine De Maimuță Glazurată Cu Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu tigăi de pâine de 2 (8x4 inci) cu spray de gătit sau scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați merele, 1 cană de zahăr brun, Zara, uleiul și ouăle. Se amestecă ingredientele rămase pentru pâine doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
MărMăr
PâinePâine
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute pe suportul de răcire. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați părțile superioare în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 2 minute. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Se răcește până la călduț, aproximativ 30 de minute.
8
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Puneți cratița de glazură într-un castron cu apă rece. Bateți cu lingura până când este netedă și suficient de subțire pentru a stropi. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, 1/2 linguriță la un moment dat sau încălziți la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Stropiți glazura peste pâini. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista